Testimoniale

Am fost impresionati de hotararea de care ati dat dovada si faptul ca nu v-ati lasat induplecati, si ati ales varianta cea mai buna pentru noi. Suntem foarte incantati de piscina

DD

Doina Dumitrescu

Firma foarte serioasa, cu vasta experienta in domeniu, oameni bine pregatiti, atenti la detalii si la toate nevoile clientului. Felicitari si succes in continuare, piata are nevoie de oameni seriosi ca voi.

RJ

Robert Juganaru

Am gasit aici un raport calitate-pret corect, promisiuni indeplinite si termene de executie respectate. Pe scurt o colaborare excelenta cu firma Kasta Metal.

CS

Catalin Stefanescu

Profesionalism, organizare, rapiditate in executie sunt, poate, doar cateva dintre “impresiile” ramase in urma colaborarii cu KASTA. Oameni specializati, dedicati unei idei: PISCINE!!

SI

Sandu Ionel Popescu

Echipa celor de la Kasta lucreaza curat, fara zgomot verbal, sunt calificati si foarte foarte amabili.

CD

Costi Dumitrescu

Va scrie o familie foarte multumita de alegerea facuta. Credeti-ne, am cercetat piata piscinelor cu foarte mare atentie, pentru ca o astfel de investitie nu se lasa pe mainile primului venit. Am rasfoit ofertele multor firme, atat din tara cat si din tarile vecine. Am auzit povesti de groaza de la oameni care din relatia pret-calitate nu au inteles decat prima parte. Piscine ieftine, materiale ieftine, echipamente ieftine – toate astea se aduna si confirma vorba “putin dai, putin face”…

Despre Kasta am auzit multe de la prieteni, si opiniile erau in unanimitate “e cea mai buna pe piata, dar foarte scumpa”. In cele din urma am apelat la Kasta si am aflat ca povestile cu pretul mare erau doar povesti. Firma ne-a iesit in intampinare cu un pachet foarte avantajos si ne-am hotarat, cu regrete pentru timpul pierdut in cautarea altor oferte. Ce sa va mai povestesc: executie rapida si de calitate, materiale si echipamente de inalta calitate, asistenta tehnica permanenta. Ca sa incheiem, cel mai mult ne-a impresionat meticulozitatea cu care s-a executat dalajul de piatra, o comanda speciala si extrem de dificila.
Multumim Kasta, abia asteptam primavara sa vina echipa si sa ne bucuram de piscina noastra. Suntem extrem de ocupati, dar cred ca ne vom lua concediu ca sa stam acasa pe marginea piscinei.

DM

Dr. Mihaela Leventer si Arh. Mirel Leventer

In 1998 am decis ca nu ar fi rau sa ne amenajam in curtea casei de la Snagov o serie de facilitati pentru a face cat mai placuta sederea noastra acolo pe timpul verii. Am contactat mai multe firme de specialitate si, in final, am ales Kasta Metal. Piscina, acum si incalzita, si spa-ul cumparate atunci sunt si astazi in functiune la paramentri normali, fapt ce denota calitatea produselor si serviciilor excelente oferite de echipa Kasta Metal. Felicitari!

Cs

Catrinel si Radu Ghetea

Sunt de sase ani beneficiarul produselor Kasta. Avand ocazia de a utiliza aceste produse pot spune ca un punct forte al companiei este de departe calitatea. De asemenea, am fost placut surprins de serviciile de asistenta post-vanzare, comparabile cu cele din Vest, cateodata chiar superioare acestora.
Sunt convins ca am facut alegerea buna, iar timpul a demonstrat acest lucru.

PS

Peter Simon

KASTA METAL © 2024. All Rights Reserved.
KASTA METAL © 2024. All Rights Reserved.