Termeni si conditii

Termeni generali de folosire a site-ului

Site-ul kasta.com este detinut si operat de KASTA METAL SRL.

Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. in particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare in alte media, incluzand stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucura de copyright. Orice utilizare parţiala sau integrala va necesita acordul prealabil in scris din partea KASTA METAL SRL. Atat conţinutul cat şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, in particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presa) necesita acordul prealabil in scris din partea KASTA METAL SRL.

Renunţarea la drepturi ale parţilor terţe ale websitului

a. Paginile acestui website conţin linkuri (“hyperlinkuri”) catre alte websituri care sunt administrate de parţi terţe. Formularile de pe siturile redirecţionate nu ne aparţin. Nu ne identificam cu niciun fel de conţinut de pe paginile de website ale parţilor terţe. in particular, nu ne asumam nicio raspundere pentru incalcarile prevederilor legale sau pentru incalcarile drepturilor parţilor terţe.
b. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecţionarea de pe website ul KASTA METAL SRL sunt exclusiv responsabili de conţinutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse in vanzare sau de comenzile relaţionate, de orice tip.
Orice responsabilitate KASTA METAL SRL pentru prejudiciile survenite in urma utilizarii acestui website – fara a ţine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitata la prejudiciile cauzate cu buna ştiinţa sau prin neglijenţa grava. in aceeaşi masura, responsabilitatea obligatorie KASTA METAL SRL faţa de incalcarile contractuale, totalitatea reclamaţiilor va fi limitata la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea KASTA METAL SRL in privinţa legii Responsabilitaţilor Produsului sau in alte garanţii oferite anterior. Deasemenea, limitarile responsabilitaţilor mai sus menţionate nu se aplica in cazul vatamarilor corporale, atentarii la viaţa sau sanatatea unei persoane. KASTA METAL SRL se angajzeaza sa nu permita intruziunea viruşilor pe websitul KASTA METAL SRL, pe de alta parte, nu putem asigura absenţa totala a viruşilor. Drept urmare, recomandam o atenţie deosebita pentru protecţia impotriva viruşilor (ex: prin scanare) inainte de descarcarea de date şi documente de pe website.

Limitarea raspunderii.

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.kasta.com sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. Ne rezervam dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site.
Acceptarea termenilor si conditiilor. Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.