Wellness

Wellness

Un spa va alunga stresul, relaxandu-va corpul si facandu-va sa va simtiti excelent.
Sauna este recunoscuta pentru beneficiile sale, utilizarea sa devenind din ce in ce mai raspandita in lume.

Bucurati-va de efectele relaxante ale unei experiente wellness in confortul propriei case. Folosind materiale si produse de cea mai inalta calitate, va oferim solutii pentru toate tipurile de saune (sauna finlandeza, cabine cu Infrarosu, hammam), saline, fantani de gheata si cabine de dus cu zapada, dusuri emotionale, dusuri Vichy, spa-uri / jacuzzi si zone de relaxare.

Produse

Himalaya Clima Cube este un cub din sticla termorezistenta care contine sare pura de Himalaya, cu triplu rol: purificator si ionizator de aer, o sursa inovativa, placuta si sanatoasa de caldura, precum si un sistem de cromoterapie.

Sauna este un concept cu traditie in ceea ce priveste relaxarea si un stil de viata echilibrat, care a evoluat de-a lungul anilor de la structuri din busteni construite in aer liber la adevarate obiecte de design, construite din materiale speciale.

Incalzita la o temperatura intre 70 si 105°C cu umiditate minima, aceasta camera genereaza o caldura intensa cu efect purificator asupra organismului. Umiditatea poate fi infuzata periodic in cabina, fie automat, fie turnand apa clocotita pe rocile incinse.

Poate include cromoterapie, cer instelat, muzica si aromaterapie.

Design urban. Wellness in sufragerie. Gama de cabine cu infrarosu de la b-Intense tine pasul cu tendinta de urbanizare.

Inima tehnologiei brevetate b-Intense care promoveaza sanatatea este lampa de lumina infrarosie, special dezvoltata de b-Intense pentru sanatatea clientilor sai, care foloseste spectrul complet de unde infrarosii – A, B si C. Utilizarea acestuia duce la cresterea fluxului sanguin catre muschi, organe, tesut conjunctiv si piele, eliberand astfel tensiunea musculara.

Dusurile emotionale ofera utilizatorului o experienta multi-senzoriala cu mirosuri placute, efecte vizuale si sunete ce-l transpun pe acesta intr-o alta lume, dedicata relaxarii.

Cunoscut si sub denumirea de baie turceasca, hammamul din ziua de astazi este de dimensiuni mai mari decat cele ale unei bai cu aburi.

Pardoseala, peretii si bancutele incalzite confera incaperii o temperatura de 40-42°C, cu o umiditate intre 40%-60% asigurata de un generator de abur.

Pozitionata in vecinatatea zonelor fierbinti ale unui centru spa (sauna, baie cu aburi, cabina cu infrarosu), fantana de gheata se foloseste la iesirea din acestea.  Cu un design atractiv, fantana poate fi suspendata sau incastrata.

Galerie