Despre Noi

Istoric

Kasta Metal este o afacere de familie, infiintata in anul 1993 de catre Cristina si Nicolae Grigorescu. Compania  a debutat ca firma de inginerie in domeniul proiectarii sistemelor de alimentare cu apa si hidrotransport si de 23 de ani activeaza in industria wellness.

In 1997 compania a facut tranzitia catre segmentul piscinelor, specializandu-se in constructia si dotarea acestora cu finisaje si echipamente de inalta calitate. A fost prima companie care a introdus pe piata romaneasca tehnologia vestica de constructie a piscinelor din panouri metalice modulare  cunoscute si sub denumirea de panouri SteelTech.

In 1998 a devenit societate cu actionariat romano-american.

Este membru fondator al Asociatiei Patronale pentru Piscine si Wellness – APPW Romania.

De-a lungul anilor, portofoliul de produse si servicii ale companiei a devenit unul complex, aflat in continua dezvoltare astfel incat sa se adapteze nevoilor prezente.

Datorita ritmului ametitor si stresant al vietii din ziua de azi, relaxarea a devenit mai mult ca oricand o necessitate, careia ii raspundem cu solutii complete de la consultanta, proiectare si design pana la implementare si service post vanzare.

Cele peste 1000 de lucrari realizate stau marturie ca ne plac provocarile si reusim sa transpunem in fiecare proiect acele elemente de unicitate care raspund viziunii beneficiarilor, transformandu-ne astfel in “Arhitectii Relaxarii” dumneavoastra.

Asadar, relaxarea intr-un mediu rafinat e la un pas distanta…

Aici pentru dumneavoastra!

Experienta ne-a invatat ca nu exista doua proiecte asemanatoare – fiecare este unic in felul sau, iar daca iti doresti ceva anume, poti realiza. De aceea, ne concentram asupra dorintelor si nevoilor dumneavoastra, astfel incat sa le putem transforma in realitate.

Pasionati de design!

Fie ca e vorba despre o piscina cu pereti transparenti, un centru spa sau amenajarea unui colt de relaxare in propria casa sau gradina intotdeauna lucram cu o echipa de specialisti in materie de design – arhitecti, designeri, peisagisti, consultanti wellness. Acestia vor creiona viziunea dumneavoastra intr-un proiect pe care noi va vom ajuta sa-l transpuneti in spatiul disponibil.

Accent pe profesionalism!

Ne plac provocarile, mai ales daca sunt de natura tehnica. Echipa nostra este formata din profesionisti care au o experienta indelungata de proiectare, constructie si instalare a piscinelor, saunelor, spa-urilor si elementelor wellness. Avem in dotare echipamentele si utilajele necesare pentru realizarea lucrarilor la cheie, iar proiectele realizate la nivel national ne stau marturie pentru efortul nostru continuu de a satisface dorintele si nevoile clientilor nostri.

Misiune si valori

Intotdeauna alaturi de clientii nostri
Respectul fata de angajati
Profesionalism in relatia cu furnizorii
Grija fata de mediul inconjurator
Integritatea, corectitudinea, profesionalismul si increderea
Tinta spre rezultate excelente
KASTA METAL © 2024. All Rights Reserved.
KASTA METAL © 2024. All Rights Reserved.