Despre noi

Kasta Metal este o afacere de familie, infiintata in anul 1993 de catre Cristina si Nicolae Grigorescu. Compania a debutat ca firma de inginerie in domeniul proiectarii sistemelor de alimentare cu apa si hidrotransport si de aproape 30 ani de ani activeaza in industria wellness.

In 1997 compania a facut tranzitia catre segmentul piscinelor, specializandu-se in constructia si dotarea acestora cu finisaje si echipamente de inalta calitate. A fost prima companie care a introdus pe piata romaneasca tehnologia vestica de constructie a piscinelor din panouri metalice modulare cunoscute si sub denumirea de panouri SteelTech.

In 1998 a devenit societate cu actionariat romano-american.

Este membru fondator al Asociatiei Patronale pentru Piscine si Wellness – APPW Romania.

De-a lungul anilor, portofoliul de produse si servicii ale companiei a devenit unul complex, aflat in continua dezvoltare astfel incat sa se adapteze nevoilor prezente.

Datorita ritmului ametitor si stresant al vietii din ziua de azi, relaxarea a devenit mai mult ca oricand o necesitate, careia ii raspundem cu solutii complete de la consultanta, proiectare si design pana la implementare si service post vanzare.

Cele peste 1000 de lucrari realizate stau marturie ca ne plac provocarile si reusim sa transpunem in fiecare proiect acele elemente de unicitate care raspund viziunii beneficiarilor, transformandu-ne astfel in “Arhitectii Relaxarii” dumneavoastra.

Asadar, relaxarea intr-un mediu rafinat e la un pas distanta…

Accent pe profesionalism!

Ne plac provocarile, mai ales daca sunt de natura tehnica. Echipa nostra este formata din profesionisti care au o experienta indelungata de proiectare, constructie si instalare a piscinelor, saunelor, spa-urilor si elementelor wellness. 

Pasiune pentru design

Fie ca e vorba despre o piscina cu pereti transparenti, un centru spa sau amenajarea unui colt de relaxare in propria casa sau gradina intotdeauna lucram cu o echipa de specialisti in materie de design – arhitecti, designeri, peisagisti, consultanti wellness. 

Echipa noastra

Ion Olteanu

Director de Vanzari
ion.olteanu@kasta.com
+40 733 102 197

Razvan Bursache

Gestionar / Reprezentant Vanzari razvan.bursache@kasta.com
+40 734 900 910

Diana Sabau

Director Executiv
diana.sabau@kasta.com

Marian Berea

Reprezentant Vanzari
marian.berea@kasta.com
+40 734 900 924

Ana-Maria Badoi

Departamentul Financiar
anamaria.badoi@kasta.com +40 723 162 259

Istoric

Kasta Metal este o afacere de familie, infiintata in anul 1993 de catre Cristina si Nicolae Grigorescu. Compania a debutat ca firma de inginerie in domeniul proiectarii sistemelor de alimentare cu apa si hidrotransport si de 23 de ani activeaza in industria wellness. In 1997 compania a facut tranzitia catre segmentul piscinelor, specializandu-se in constructia si dotarea acestora cu finisaje si echipamente de inalta calitate. A fost prima companie care a introdus pe piata romaneasca tehnologia vestica de constructie a piscinelor din panouri metalice modulare cunoscute si sub denumirea de panouri SteelTech. In 1998 a devenit societate cu actionariat romano-american. Este membru fondator al Asociatiei Patronale pentru Piscine si Wellness – APPW Romania. De-a lungul anilor, portofoliul de produse si servicii ale companiei a devenit unul complex, aflat in continua dezvoltare astfel incat sa se adapteze nevoilor prezente. Datorita ritmului ametitor si stresant al vietii din ziua de azi, relaxarea a devenit mai mult ca oricand o necesitate, careia ii raspundem cu solutii complete de la consultanta, proiectare si design pana la implementare si service post vanzare. Cele peste 1000 de lucrari realizate stau marturie ca ne plac provocarile si reusim sa transpunem in fiecare proiect acele elemente de unicitate care raspund viziunii beneficiarilor, transformandu-ne astfel in “Arhitectii Relaxarii” dumneavoastra. Asadar, relaxarea intr-un mediu rafinat e la un pas distanta…

Accent pe profesionalism!

Ne plac provocarile, mai ales daca sunt de natura tehnica. Echipa nostra este formata din profesionisti care au o experienta indelungata de proiectare, constructie si instalare a piscinelor, saunelor, spa-urilor si elementelor wellness. Avem in dotare echipamentele si utilajele necesare pentru realizarea lucrarilor la cheie, iar proiectele realizate la nivel national ne stau marturie pentru efortul nostru continuu de a satisface dorintele si nevoile clientilor nostri.

Pasiune pentru design

Fie ca e vorba despre o piscina cu pereti transparenti, un centru spa sau amenajarea unui colt de relaxare in propria casa sau gradina intotdeauna lucram cu o echipa de specialisti in materie de design – arhitecti, designeri, peisagisti, consultanti wellness. Acestia vor creiona viziunea dumneavoastra intr-un proiect pe care noi va vom ajuta sa-l transpuneti in spatiul disponibil.

Pasiune pentru design

Fie ca e vorba despre o piscina cu pereti transparenti, un centru spa sau amenajarea unui colt de relaxare in propria casa sau gradina intotdeauna lucram cu o echipa de specialisti in materie de design – arhitecti, designeri, peisagisti, consultanti wellness. Acestia vor creiona viziunea dumneavoastra intr-un proiect pe care noi va vom ajuta sa-l transpuneti in spatiul disponibil.

Atenti la dorintele voastre!

Experienta ne-a invatat ca nu exista doua proiecte asemanatoare – fiecare este unic in felul sau, iar daca iti doresti ceva anume, poti realiza. De aceea, ne concentram asupra dorintelor si nevoilor dumneavoastra, astfel incat sa le putem transforma in realitate.

Angajam!

 

Reprezentant vanzari

Iti place sa iti atingi obiectivele, sa urmezi strategii si sa identifici nevoile clientilor tai?

Kasta, o companie din Bucuresti, cu o istorie de 30 de ani in constructia de piscine si echipare centre wellenss, cu solutii complete pentru clientii sai, de la consultanta in dezvoltarea proiectului pana la implementare si suport post-vanzari, recruteaza un Reprezentant Vanzari.

Pentru a-ti desfasura activitatea, e important:

- sa fii proactiv in comunicare si in actiunile tale

- sa te preocupe atingerea rezultatelor in munca pe care o faci

- sa iti placa sa inveti si sa aplici feedback-ul pe care il primesti

- sa urmezi pasii de proces si sa obtii rezultatele bugetate

- sa ai carnet de conducere categoria B

 

Competentele cheie pe care le cautam:

- ai experienta demonstrata de 3-4 ani in vanzari, de preferat in domeniul arhitecturii, constructiilor si hotelier

- ai cunostinte de operare pe calculator (programe de tip CRM) si limba engleza la un nivel mediu

Reprezinta un avantaj daca ai studii superioare/master finalizate (Facultatea de Constructii si Instalatii, Politehnica).

Iata, in mod concret ce vei reusi sa faci:

Te ocupi cu vanzarea produselor companiei (piscine, spa-uri si solutii de wellness).

Indeplinesti si depasesti obiectivele de vanzari si indicatorii de performanta atribuiti in conformitate cu strategia firmei

Realizezi si sustii prezentari de vanzari la clienti si gestionezi intregul proces de vanzare a produselor din portofoliu.

Ramai principalul interlocutor pentru client si pe parcursul implementarii proiectelor, pana la predarea acestuia catre client.

Esti prezent in mod regulat in show-room-ul companiei si participi la evenimente de networking, targuri, expozitii locale si internationale.

Daca nu mai stai pe ganduri, ne poti transmite CV-ul tau pe adresa de e-mail contact@hrdesignconsulting.ro pentru a intra in procesul de selectie.

Pentru mai multe informatii despre prelucrarea datelor personale in cadrul procesului de recrutare, va rugam sa consultati informarea disponibila pe site-ul nostru la adresa: https://www.hrdesignconsulting.ro/gdpr/informare-prelucrare-date-pentru-recrutare-personal/

Hai in echipa KASTA!

Completeaza formularul pentru a ne contacta

Testimoniale

Versiune de afisare testimonial client #1
(daca se doreste sectiunea de testimoniale trebuie sa primim content)
johnny-bravo-3
Client Clientescu
Calificare client

testimoniale