HIMALAYA CLIMA CUBE

Himalaya Clima Cube

Ce este Himalaya Clima Cube si de ce sa il alegi?

Himalaya Clima Cube este un un sistem multifunctional care combina cele mai moderne tehnologii de incalzire cu bine cunoscutele proprietati sanatoase ale sarii pure de Himalaya, precum si cu estetica si designul consacrate de sintagma “Made in Italy”. De aceea, poate fi un punct de atractie sau una dintre piesele de rezistenta dintr-un centru wellness sau, de ce nu, chiar al caminului sau biroului tau.

In esenta, Himalaya Clima Cube este un cub din sticla termo rezistenta, umplut cu bucati de sare pura de Himalaya. Acesta este dotat cu sistem de incalzire care il transforma in ceea ce numim, o soba de sare. De asemenea, cubul este prevazut cu sistem de ventilatie prin intermediul caruia devine un filtru de aer pur, sanatos, precum si cu un sistem de cromoterapie care are puterea de a crea o ambianta placuta in spatiul in care cubul este asezat.

Cum functioneaza cubul Himalaya Clima

Himalaya Clima Cube sau, cu alte cuvinte, soba de sare, reprezinta o sursa foarte placuta de caldura, sanatoasa si inovatoare. Are un design modern si un sistem de cromoterapie complementar care joaca un rol important in crearea unei atmosfere relaxante. Sarea de Himalaya din cub este incalzita prin infrarosii. Recunoscuta pentru proprietatile ei curative, sarea purifica aerul din incapere si elibereaza microelementele naturale pe care le contine.

Cubul poate fi introdus in orice mediu ca sistem suplimentar de incalzire, acesta avand puterea de a contribui la temperatura unei camere de pana la 25 de metri patrati. Totodata, Himalaya Clima Cube functioneaza ca purificator si ionizator de aer. Consumul de electricitate este gestionat de un sistem sofisticat care imbunatateste eficienta energetica si controleaza puterea de incalzire. Datorita afisajului digital simplu si ergonomic, temperatura dorita se poate seta rapid.

Daca ai o incapere in care iti doresti sa ai parte de un aer purificat si ionizat, atunci Himalaya Clima Cube este alegrea potrivita! Sistemul de ventilatie permite aerului ambiental sa treaca prin sarea pura de Himalaya din interiorul cubului si functioneaza ca un filtru complet natural si sanatos. Sarea de Himalaya, traversata de aer emana microelemente naturale care reduc concentratia de mucegai si de bacterii, limiteaza electrosmogul si purifica aerul, facand mediul in care ne desfasuram activitatea, mult mai sanatos.

Sistemul de cromoterapie cu care este prevazut cubul este compus din LED-uri puternice, insa care au un consum redus. Acesta iti permite sa alegi dintr-o varietate de posibilitati, culoarea preferata care consideri tu ca imbunatateste cel mai bine ambianta sau scoate placut in evidenta bucatile de sare roz de Himalaya. Culoarea difuzata in intreg spatiul are efect terapeutic, deoarece relaxeaza corpul si mintea, favorizand, totodata starea de bine si meditatia. Sistemul de schimbare a culorilor se gestioneaza simplu, cu o telecomanda.

Nu in ultimul rand, este foarte important sa stii, ca la fabricarea cubului toate elementele sunt naturale si nu sunt folositi adezivi sau orice alt tip de produse chimice. De asemenea, Himalaya Clima Cube este foarte usor de instalat si este prevazut cu roti. Prin urmare, poate fi mutat cu usurinta dintr-un mediu in altul.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare si iti doresti sa iei legatura cu noi, asteptam cu drag mesajul tau.