Cariere

ANGAJĂM!

REPREZENTANT VANZARI

Iti place sa iti atingi obiectivele, sa urmezi strategii si sa identifici nevoile clientilor tai?

Kasta, o companie din Bucuresti, cu o istorie de 30 de ani in constructia de piscine si echipare centre wellenss, cu solutii complete pentru clientii sai, de la consultanta in dezvoltarea proiectului pana la implementare si suport post-vanzari, recruteaza un Reprezentant Vanzari.

Pentru a-ti desfasura activitatea, e important:

 • sa fii proactiv in comunicare si in actiunile tale
 • sa te preocupe atingerea rezultatelor in munca pe care o faci
 • sa iti placa sa inveti si sa aplici feedback-ul pe care il primesti
 • sa urmezi pasii de proces si sa obtii rezultatele bugetate
 • sa ai carnet de conducere categoria B

Competentele cheie pe care le cautam:

 • ai experienta demonstrata de 3-4 ani in vanzari, de preferat in domeniul arhitecturii, constructiilor si hotelier
 • ai cunostinte de operare pe calculator (programe de tip CRM) si limba engleza la un nivel mediu

Reprezinta un avantaj daca ai studii superioare/master finalizate (Facultatea de Constructii si Instalatii, Politehnica).

Iata, in mod concret ce vei reusi sa faci:

 1. Te ocupi cu vanzarea produselor companiei (piscine, spa-uri si solutii de wellness).
 2. Indeplinesti si depasesti obiectivele de vanzari si indicatorii de performanta atribuiti in conformitate cu strategia firmei
 3. Realizezi si sustii prezentari de vanzari la clienti si gestionezi intregul proces de vanzare a produselor din portofoliu.
 4. Ramai principalul interlocutor pentru client si pe parcursul implementarii proiectelor, pana la predarea acestuia catre client.
 5. Esti prezent in mod regulat in show-room-ul companiei si participi la evenimente de networking, targuri, expozitii locale si internationale.

Daca nu mai stai pe ganduri, ne poti transmite CV-ul tau pe adresa de e-mail contact@hrdesignconsulting.ro pentru a intra in procesul de selectie.

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor personale in cadrul procesului de recrutare, va rugam sa consultati informarea disponibila pe site-ul nostru la adresa: https://www.hrdesignconsulting.ro/gdpr/informare-prelucrare-date-pentru-recrutare-personal/

Hai in echipa Kasta!

Misiune si valori

Intotdeauna alaturi de clientii nostri
Respectul fata de angajati
Profesionalism in relatia cu furnizorii
Grija fata de mediul inconjurator
Integritatea, corectitudinea, profesionalismul si increderea
Tinta spre rezultate excelente

Pasionati de design!

Fie ca e vorba despre o piscina cu pereti transparenti, un centru spa sau amenajarea unui colt de relaxare in propria casa sau gradina intotdeauna lucram cu o echipa de specialisti in materie de design – arhitecti, designeri, peisagisti, consultanti wellness. Acestia vor creiona viziunea dumneavoastra intr-un proiect pe care noi va vom ajuta sa-l transpuneti in spatiul disponibil.

Accent pe profesionalism!

Ne plac provocarile, mai ales daca sunt de natura tehnica. Echipa nostra este formata din profesionisti care au o experienta indelungata de proiectare, constructie si instalare a piscinelor, saunelor, spa-urilor si elementelor wellness. Avem in dotare echipamentele si utilajele necesare pentru realizarea lucrarilor la cheie, iar proiectele realizate la nivel national ne stau marturie pentru efortul nostru continuu de a satisface dorintele si nevoile clientilor nostri.

KASTA METAL © 2024. All Rights Reserved.
KASTA METAL © 2024. All Rights Reserved.