Tot ce trebuie sa stii despre pompele de caldura pentru piscine BWT prevazute cu sistem Inverter

Unul dintre cele mai importante elemente care nu trebuie sa iti lipseasca daca te hotarasti sa ai propria ta piscina, este pompa de caldura. Aceasta este cea mai eficienta solutie prin care poti mentine constant o temperatura optima a apei in piscina, in asa fel incat sa creezi un mediu placut pentru relaxare si inot. Gama de pompe de caldura pentru piscina BWT Inverter este variata si adaptabila piscinelor de toate tipurile si dimensiunile. Iti putem spune ca, indiferent de varianta pentru care vei opta, temperatura apei va fi perfecta!

Spre deosebire de o pompa de caldura conventionala pentru piscina, care este prevazuta cu butoane On & Off si care functioneaza in mod constant, pompele de caldura pentru piscina Inverter au capacitatea de a-si regla turatia compresorului pentru a se adapta la modul de functionare selectat si la temperatura spatiului in care sunt amplasate. Astfel, daca temperatura exterioara este scazuta si, implicit, nevoia de incalzire este mare, atunci compresorul va functiona la viteza mare (intre 50% si 100%). Iar daca cererea de incalzire este scazuta si aproape de valoarea de referinta, compresorul Inverter va functiona la viteze mici (intre 25% si 50%).

Pompa de caldura pentru piscina cu inverter Pompa de caldura pentru piscina cu inverter

Cu alte cuvinte, avantajul pompelor de caldura pentru piscine BWT Inverter este ca isi regleaza automat viteza compresorului adaptandu-se la temperatura exterioara si functioneaza in trei moduri de incalzire diferite: scazut, mediu si ridicat. In plus, nu este nevoie de niciun fel de interventie din partea utilizatorului. Nu trebuie sa iti faci probleme nici pentru zgomot! Spre deosebire de pompele de caldura pentru piscina On/Off, care genereaza un sunet constant ce poate provoca disconfort, pompele de caldura cu sistem Inverter pentru piscina sunt silentioase. De aceea, chiar daca zona de instalare se apropie foarte mult de spatiul vecinilor, nu ii vei deranja cu probleme legate de zgomot.

Pe langa faptul ca sunt usor de instalat si de intretinut, pompele de caldura pentru piscina din gama BWT vin cu un mare plus si din punct de vedere estetic. Designul acestora a fost gandit in asa fel incat sa se integreze usor in spatiul dedicat piscinei. Sunt acoperite cu un strat ceramic suplimentar al carui rol de protectie elimina riscul de oxidare sau aparitia petelor generate de substante chimice, iar in cazul prafului si al murdariei depuse, pompele se pot curata usor pentru a reveni rapid la aspectul initial.

Pentru o operare cat mai simpla si mai facila, ai inclus modul WIFI pentru controlul pompei de caldura pentru piscina, ceea ce inseamna ca poti sa accesezi, daca ai nevoie, serviciul de asistenta printr-un singur click direct de pe smart phone! De asemenea, poti sa monitorizezi in timp real datele tale de oriunde te-ai afla (poti seta modul de functionare – racirea sau incalzirea piscinei, puterea de incalzire, timer-ul etc.) Important este sa ai o conexiune buna la internet, dar si pompa de caldura pentru piscina sa fie amplasata acasa intr-o zona cu acoperire WIFI.

Te putem ajuta sa alegi cea mai buna pompa de caldura pentru piscina ta! Lasa-ne un mesaj aici, iar noi promitem sa revenim cu un raspuns rapid.

Descarca specificatiile tehnice ale pompelor de caldura pentru piscina BWT Inverter

 

 

KASTA METAL © 2024. All Rights Reserved.
KASTA METAL © 2024. All Rights Reserved.