Daca te afli printre iubitorii de relaxare si iti doresti o oaza de relaxare in confortul casei tale, ai nimerit in locul potrivit. 🙂 Scopul acestui articol este de a-ti prezenta fiecare tip de Spa de la Hydropool pentru ca tie sa-ti fie mai simplu sa-l alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Iti spunem inca de la inceput ca toate cele trei feluri de spa iti vor servi drept oaza relaxanta pe tot parcursul anului deoarece temperatura apei poate fi reglata in functie de anotimp. Iar spatiul dedicat fiecarui spa nu trebuie sa fie mare, acestea fiind compacte si compatibile chiar si cu o terasa sau gradina mai redusa in dimenisiuni.

Spa-ul Self Cleaning

Dupa cum ii spune si denumirea, acest spa se curata singur. Da, ai auzit bine. 🙂 Acest lucru este posibil datorita tehnologiei inovative patentata de Hydropool  care filtreaza si curata toata apa din jacuzzi la fiecare 15 minute, adica de 8 ori in doar 2 ore. Te scuteste, practic de procesul de curatare si devine foarte usor de intretinut. Te poti bucura in voie de hidromasaj dis de dimineata pentru a avea parte de un boost de energie sau seara cand te intorci de la birou pentru un somn lin si odihnitor.

Serenity Spa-ul portabil

Este realizat din folii de material acrilic izolat termic si intarit cu trei straturi laminate din fibra de sticla. Este robust si durabil, putand fi montat atat in exterior cat si in interior, in functie de preferinte. Nu este racordat la o sursa de apa, fiind un sistem autonom. Necesita echipamente de filtrare, recirculare si tratare a apei. Incalzeste si mentine temperatura apei la nivelul optim prin intermediul unui panou electronic de comanda, responsabil si de controlul jeturilor. Este dotat cu prelata izoterma pentru mentinerea temperaturii apei pe perioada nefolosirii. 

Swim Spa-ul

Este cea mai buna alternativa a piscinei clasice, perfect pentru spatiile inguste. Daca esti un iubitor al inotului, aceasta varianta de oaza de relaxare ti se potriveste perfect. Ai parte atat de relaxare prin intermediul hidromasajului, cat si de libertatea de a-ti urma cu strictete rutina zilnica de exercitii in apa. Datorita valurilor artificiale, poti inota contra curentilor de apa si astfel sa te antrenezi la fel de eficient ca la bazin. Este incapator si te poti bucura de el impruna cu intreaga familie pentru voie buna si, desigur, relaxare.

Asadar, tie care dintre aceste tipuri de Spa ti s-ar potrivi cel mai bine? Spune-ne in sectiunea de comentarii. 🙂