Toamna – momentul ideal de a-ti construi piscina

.porto-u-8971.porto-u-heading{text-align:left}

O expresie des intalnita este “Fa-ti iarna car si vara sanie.” Similar in cazul construirii piscinelor numai ca in loc de iarna, anotimpul recomandat este toamna, iar datorita incalzirii globale si a iernilor mai blande, sezonul constructiilor poate fi extins si catre iarna.

Fie ca vorbim despre constructia de la zero a unei piscine sau doar despre renovarea sau modernizarea acesteia, merita luata in calcul in perioada septembrie – decembrie.

Iata cateva argumente:

  1. Disponibilitate constructori

Industria piscinelor functioneaza pe principiul primul sosit, primul servit. In functie de tipul de piscina, structura, finisaje si dotari pe care le alegi, constructia unui bazin poate dura intre 2 si 12 saptamani. Primavara fiind un sezon extrem de aglomerat pentru constructori, sansele ca tu sa pierzi timp asteptand sa fie gata piscina sunt extrem de mari. In cazul in care alegi toamna, constructorii vor avea mai mult timp de alocat proiectului tau, iar tu te vei putea bucura deja de piscina din primele zile ale sezonului urmator.

  1. Prietenos cu gradina ta

Stim cat de mult iti iubesti gradina si cata energie ai investit in realizarea ei. Toamna plantele intra in repaos vegetativ, astfel incat acestea vor fi mai putin afectate de santierul din curtea ta. Constructorul ar trebui sa delimiteze clar zona in care vor avea loc lucrarile, avand grija fata de restul gradinii. De asemenea, peste iarna pamantul se va tasa in mod natural in jurul piscinei, iar tu vei avea ragaz sa iti readuci gradina la forma dorita.

  1. Conditii meteo prielnice

Schimbarile climatice si-au pus amprenta pe modul in care evolueaza anotimpurile. Astfel, beneficiem de toamne mai lungi, cu temperaturi placute si mai putin ploioase fata de primaverile care au devenit capricioase. Mai mult, iernile sunt deja mai blande – cu perioade mai scurte de ger. Aceste lucruri au bineinteles inclusiv un impact asupra modului in care industria constructiilor isi poate desfasura activitatea.

Daca vara canicula ne pune bete in roate, toamna temperaturile sunt ideale pentru a lucra in santiere.

  1. Gata pentru distractie si relaxare sezonul urmator

Daca incepi sa construiesti piscina primavara, cu speranta de a o avea gata la timp pentru vacanta de vara si alte ocazii speciale, o ploaie de primavara iti poate da peste cap toata planificarea facuta. Avand piscina construita inca din toamna, punerea acesteia in functiune si umplerea bazinului cu apa nu ar trebui sa dureze mai mult de una pana la trei zile. Asa poti fi linistit ca piscina ta va fi deschisa si gata de vara inca din primele zile ale acesteia.

  1. Prietenos cu bugetul tau

La fiecare inceput de an, producatorii isi ajusteaza listele de preturi, ceea ce duce la mariri pe toate palierele. Asigurandu-te ca semnezi contractul de piscina inca din toamna si incepi constructia acesteia, vei fixa inclusiv pretul pe care il vei plati si, chiar daca o finalizezi in primavara, nu vei avea costuri suplimentare. Mai mult, toamna constructorii de piscina lanseaza diferite promotii astfel incat proiectul de piscina va fi si mai prietenos cu bugetul tau.

Daca doresti sa alfii informatii suplimentare despre oferta de toamna pregatita de Kasta, da click aici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp